Αποστολή με courier

Συνεργαζόμενες εταιρείες: ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται κατ'οίκον, εκτός αν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της εταιρείας courier που επιλέξατε. Για δική σας διευκόλυνση, μπορείτε να το επισημάνετε στα σχόλια της παραγγελίας σας, ώστε να ενημερώσουμε εμείς την εταιρεία courier.
Για αποστολές πολύ ογκωδών κιβωτίων ή/και πολλών κιβωτιών, η αποστολή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μέσω μεταφορικής εταιρείας κατόπιν συνεννόησης.

Για το τελικό κόστος της αποστολής με courier μπορείτε να ενημερωθείτε στη σελίδα του καλαθιού και τη σελίδα του ταμείου, αφού συμπληρώσετε τη διεύθυνση αποστολής.

Για παραγγελίες άνω των 50€ σας προσφέρουμε δωρεάν το κόστος αποστολής.

Σημείωση:
Από την προσφορά δωρεάν μεταφορικών εξαιρούνται τα προϊόντα των εταιρειών BEAUTY HOME & BEBE STARS καθώς και όλες οι αποστολές προς Κύπρο.

Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα, μπορείτε να το κάνετε χωρίς κανένα επιπλέον κόστος μεταφορικών.

Περιοχές Παράδοσης

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Χρόνος Παράδοσης

Άμεσα Διαθέσιμα Προϊόντα
1-5 Εργάσιμες Ημέρες (ανάλογα τον τόπο προορισμού)

Προϊόντα σε προπαραγγελία
Έως 30 ημέρες, εκτός αν σας έχουμε ενημερώσει για συγκεκριμένο εύρος ημερομηνιών (στη σελίδα του προϊόντος, σε μεταξύ μας επικοινωνία κ.ά.)

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

Ο χρόνος παράδοσης σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην είναι δυνατόν να τηρηθεί. Σε κάθε περίπτωση, φροντίζουμε να σας ενημερώσουμε άμεσα για την ενδεχόμενη καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελία σας.